Reparatie tamplarie PVC si aluminiu

Executam lucrari de REPARATIE Tamplarie PVC si Aluminiu

Pentru ca profilele din PVC si aluminiu sunt folosite deja de mai mult de un deceniu exista in piata nevoia reconditionarii acestora.
Din acesta cauza ne-am hotarat sa oferim serviciul de Reparatie tamplarie PVC si aluminiu ca un serviciu separat.
Reparatia poate fi de multe feluri si poate presupune schimbarea geamului, garniturilor, sistemelor de inchidere, reparatia ramei, inlocuirea ramei sau chiar inlocuirea unui intreg modul.

Ce putem repara?

Inlocuire geam

Daca aveti un geam crapat sau spart nu trebuie neaparat sa inlocuiti si tamplaria PVC.

Daca aceasta este in stare buna, noi putem schimba doar geamul, reducand astfel costurile pentru dumneavoastra.

Inlocuire garnituri

Primele care se strica din cauza diferentelor de temperatura si a solicitarii intense sunt garniturile. Daca acestea nu mai sunt in stare functionala atunci geamul termopan nu va mai face izolarea termica si fonica cum trebuie.

Daca restul tamplariei si geamul sunt in stare buna, atunci nu este necesara schimbarea lor.

Noi putem sa inlocuim doar garniturile, reducand astfel costurile pentru dumneavostra.

Inlocuire sistem inchidere

Bineinteles ca orice sistem mecanic are o durata de viata mai lunga sau mai scurta. Asa si sistemele de inchidere se pot strica la un moment dat facand geamul termopan de nefolosit. Cu totii stim ca aceste sisteme sunt costisitoare si schimbarea atat a tamplariei cat si a geamului din cauza unui sistem de inchidere stricat ar fi o cheltuiala nejustificata.

Astfel noi oferim serviciul de inlocuire a sistemului de inchidere reducand costurile pentru dumneavoastra.

Refacere tamplarie

Cum toate celelalte elemente se pot strica, si tamplaria are durata sa de viata. Din cauza expunerii constante la soare, a intemperiilor naturii aceasta se poate coroda, poate crapa si suferii diverse stricaciuni.

Pentru ca nu vrem ca schimbarea tamplariei sa fie un element amanat din cauza costurilor ridicate, oferim servicii de refacere tamplarie astfel reducand costurile pentru dumneavoastra.

Inlocuire modul

Exista cazuri cand se doreste inlocuirea unui singur modul din diverse motive, fie din cauza unor defectiuni, fie pentru ca se doreste adaugarea sau scoaterea unui sistem de inchidere, fie din considerente estetice. In aceste cazuri va putem ajuta oferindu-va costuri semnificativ mai mici.

Sistem cerere oferta

Nu ezitati sa folositi sistemul de cerere oferta unde puteti alege tipurile de profile dorite, puteti introduce cote, sisteme de inchidere, culori si altele.
Un reprezentat o sa va preia cererea si in cel mai scurt timp veti avea la dispozitie cea mai buna oferta pentru tamplarie PVC si aluminiu.

Cerere oferta

Va asteptam!